“Taşımacılık sektöründeki sorunlara kalıcı çözümler üretmekte kararlıyız”

“Taşımacılık sektöründeki sorunlara kalıcı çözümler üretmekte kararlıyız”

28.08.2024 11:15:08

Silivri Servis Taşımacılığı İşletmeleri Derneği Başkanı Cihan Tuncel, yaptığı açıklamada Silivri'deki personel ve öğrenci taşımacılığında yaşanan sorunlara yönelik çözüm odaklı projeler üzerinde kararlılıkla çalıştıklarını belirtti. 

Silivri Servis Taşımacılığı İşletmeleri Derneği Başkanı Cihan Tuncel, geçtiğimiz günlerde CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür'ü ziyaret ederek, bölgedeki taşımacılık sektörü hakkında detaylı bilgi verdi. Görüşmede, sektörde karşılaşılan sorunlar ve bu sorunları çözmeye yönelik projeler masaya yatırıldı. Tuncel, İbrahim Kömür'ün konuya olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımızın siyasi tecrübesi ve bölgedeki etkin gücü sayesinde, projelerimizi ilerleyen günlerde hayata geçirebileceğimizin sözünü aldık” dedi.
Tuncel, sektördeki problemlerin çözümüne yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Servis taşımacılığı bizim işimiz. En iyi bildiğimiz işi, bölgemiz için en faydalı olacak hizmete dönüştürme çabamız, hem hizmet alan hem hizmet veren tarafından en verimli hale gelene kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz.”
Açıklamasında, bu süreçte kendilerine destek olan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu başta olmak üzere, üyeler, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve diğer iş paydaşlarına da teşekkürlerini ileten Tuncel, “Davaya güç katan tüm gizli kahramanlarımıza minnettarız” ifadelerini kullandı.
SİSED Başkanı Cihan Tuncel'in bu açıklamaları, taşımacılık sektöründeki sorunlara kalıcı çözümler üretmek adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Sevginar SALİ

YORUM YAP