Taylan Güraslan projeleriyle geliyor

Taylan Güraslan projeleriyle geliyor

29.06.2019 09:49:26

Yeni dönem için Silivrispor'u yönetmeye talip olan Taylan Güraslan listesini kulüp sekreterliğini teslim etmesi ile birlikte projelerini hayata geçirmek için gün sayıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin desteğini arkasına alan Taylan Güraslan hafta sonu Silivrispor Taraftarlar Derneği'nde yapılacak olan seçimli genel kurul için hazır listesinde ünlü oyuncu Emre Belezoğlu'nun dayısı Mustafa Kaya'nın bulunması ile daha güçlü geliyor. Ayrıca seçilmeleri halinde Emre Belezoğlu'nun hem maddi hem de manevi desteklerini de arkalarına aldılar. Silivri Masterler Dernek Başkanı Taylan Güraslan hafta sonu gerçekleştirilecek olan seçimli olağanüstü kongrede yarışacağı listeni kulüp sekretaryasına teslim etti. Silivri'de kurdukları veteran takımı ve sosyal etkinliklerle isimlerinden sıkça ettiren Silivri Masterlar kurucusu Taylan Güraslan yeni sezon için başkanlık yarışında Silivrispor'a hizmette bende varım dedi. İlçenin tanınmış esnaflarını bir araya getiren genç işadamı cumartesi günü yarışacağı listesinde ise şu isimler yer alacak.

Yönetim kurulu asil
Taylan Güraslan, Murat Çakır, Ömer Tabala, Hayrettin Karabulut, Nedim Bostan, Nuri Çolakoğlu, Yunus Pehlivan, Halil Özşahin, Mürsel Türk, Ramazan Kahraman, Tuncay Kamburoğlu

Yönetim kurulu derek listesi
Mustafa Kaya, Ahmet Yalçın, Edip Karaman, Ramazan Işıklar, Yalçın Çakır, Sezgin Erdoğan

Denetleme kurulu asil
Engin Karakartal, Abbas Aydın Algür, Aykın Kaynar

Denetleme kurulu yedek
Mustafa Salcan, Cem Demiray, Ferhat Tunç

Disiplin kurulu asil
Atakan Sezginer, Adem Ertekin, Nihal Çiftçi

Disiplin kurulu yedek üyeleri
Aslan Elmas, Şevki Denizoğlu, Turgay Onan

Türkiye Futbol Federasyonu Delegesi asil
Taylan Güraslan

Türkiye Futbol Federasyonu Delegesi yedek
Hayrettin Karabulut

Haber: Engin AKIN

YORUM YAP