Tercih sürecinde danışmanlık hizmeti

Tercih sürecinde danışmanlık hizmeti

8.07.2024 11:25:18

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz, 2024 LGS tercih sürecinde danışmanlık hizmeti veren okulları ziyaret etti. Yılmaz, öğretmenlerden bilgi aldı, öğrenci ve velileriyle bir araya geldi. 

Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz, 2024 LGS tercih sürecinde öğrenci ve velilere danışmanlık hizmeti veren okulları ziyaret etti.
Ziyaretler sırasında Yılmaz, öğretmenlerden işleyiş hakkında bilgi alarak öğrenci ve velilerle birebir görüştü. Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Türkay Polat, öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi.
LGS tercih sürecinde doğru ve bilinçli tercih yapmanın önemine vurgu yapan Yılmaz, danışmanlık hizmeti sunan öğretmenlerin çalışmalarını yerinde inceleyerek, onların deneyim ve görüşlerini dinledi. Öğrencilerin ve velilerin tercih sürecinde karşılaştıkları sorunları ve talepleri de dinleyen Yılmaz, bu sürecin en verimli şekilde geçmesi için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.
Ümit Yılmaz, tercih sürecinde öğrencilere en iyi rehberliği sağlamak adına emek harcayan tüm öğretmenlere teşekkür ederek, “Öğrencilerimizin geleceklerini şekillendirecek bu önemli süreçte, onlara doğru rehberlik etmek bizim öncelikli görevimizdir. Öğrencilerimizin ve velilerimizin yanındayız ve onlara en iyi hizmeti sunmak için buradayız,” dedi.
Renginar SALİ

YORUM YAP