Teşekkür ve hayırlı olsun ziyareti

Teşekkür ve hayırlı olsun ziyareti

21.06.2024 11:36:38

Silivri Halk Eğitimi Merkezi'nden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.
Silivri Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Engin Akbal ve öğretmenleri, geçtiğimiz günlerde Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'ı ve Şube Müdürü Ümit Yılmaz'ı ziyaret ederek, eğitim-öğretim yılı boyunca verdikleri destekler için teşekkür ettiler.
Ziyaret sırasında, Halk Eğitimi Merkezi ekibi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sağladığı desteklerin kurumun başarılarına büyük katkı sağladığını vurguladı. Engin Akbal, "Eğitim-öğretim yılı boyunca bize verdiğiniz destekler için teşekkür ederiz. Bu destekler, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarısını artırmada çok önemli rol oynadı," dedi.
Ayrıca, ilçeye yeni atanan Şube Müdürü Ebru Menekşe'ye de görevinde başarılar dileyen Halk Eğitimi Merkezi ekibi, Menekşe'ye hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ve Şube Müdürü Ümit Yılmaz, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin başarıyla devam etmesi için desteklerinin süreceğini belirttiler. Artar, "Birlikte çalışarak eğitimde daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum," şeklinde konuştu.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve gelecekteki iş birliği temennileriyle sona erdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP