Tokatlılar Geleneksel Piknik Şöleninde buluştu

Tokatlılar Geleneksel Piknik Şöleninde buluştu

21.08.2024 11:21:53

Tokat Sulusaray Tekkeyeni Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen geleneksel piknik şöleni, hafta sonu Silivri'de coşkulu bir katılımla gerçekleşti. 

Etkinliğe, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, İBB ve Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, AK Parti Meclis Üyeleri Salim Çavdar, MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Güler ve Yeni Mahalle Muhtarı Müslim Üstün gibi önemli isimler katıldı.
Silivri'de yaşayan Tokatlı hemşerilerin yoğun ilgi gösterdiği şölende, konuklar arasında samimi sohbetler ve neşeli anlar yaşandı. Piknik alanında, hemşerilik bağları güçlenirken, geleneksel oyunlar ve ikramlar da etkinliğe ayrı bir renk kattı.
Etkinliğin sonunda konuşan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, dernek yönetimine ve Tokatlı hemşerilerine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin toplumun kaynaşması ve dayanışmasının artırılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ve diğer katılımcılar da davetlerinden dolayı Dernek Başkanı İbrahim Şahin, Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Yapıcı ve yönetim kuruluna teşekkürlerini ilettiler.
Şölen, katılımcıların memnuniyeti ve dostane atmosferle sona erdi.
Seda Şimşek

YORUM YAP