Toki Dede Korkut Okulu’nda Temizlik ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Toki Dede Korkut Okulu’nda Temizlik ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

2.10.2024 10:48:47

Toki Dede Korkut İlkokulu ve Ortaokulu'nda En Temiz Sınıf Yarışması'nda dereceye giren sınıflar ve Ayın Öğrencisi ödüllendirildi.

Toki Dede Korkut İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen etkinliklerde öğrenciler başarıları ve örnek davranışlarıyla ödüllendirildi.
EN TEMİZ SINIFLAR, BEYAZ BAYRAKLA ÖDÜLLENDİRİLDİ
Toki Dede Korkut İlkokulu'nda düzenlenen “En Temiz Sınıf Yarışması” sonuçlandı. Bu ayın kazanan sınıfları 1/D ve 3/B oldu. Temizlik ve hijyen konusundaki örnek davranışlarıyla dikkat çeken bu sınıflar, Beyaz Bayrağı almaya hak kazandılar. Okul yönetimi, Beyaz Bayrakları, sınıf başkanları ve öğretmenlerine tebrikler eşliğinde takdim etti. Öğrencilerin bu başarılarının, okul genelinde temizlik bilincini artırması hedefleniyor.
AYIN ÖĞRENCİSİ EMİR YÜCEBAŞ OLDU
Toki Dede Korkut Ortaokulu'nda ise “Ayın Öğrencisi” belli oldu. Okul içerisinde göstermiş olduğu akademik başarı ve örnek davranışlarıyla dikkat çeken 5/A sınıfı öğrencisi Emir Yücebaş, Eylül ayı Ayın Öğrencisi olarak seçildi. Emir Yücebaş'a okul yönetimi tarafından ödül verildi. Öğrencinin ailesi ve öğretmenleri de bu anlamlı başarıdan dolayı tebrik edildi.
Toki Dede Korkut İlk ve Ortaokulu yönetimi, bu tür etkinliklerle öğrencilerde temizlik ve başarı bilincini artırmayı amaçladıklarını ifade etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP