Tolga & Hande Şerin çiftinin mutluluğuna ortak oldular

Tolga & Hande Şerin çiftinin mutluluğuna ortak oldular

29.05.2024 10:51:29

Silivri geçmiş dönem Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve Teşkilat Mensupları, Tolga ve Hande Şerin çiftinin nikâh merasimine katılarak mutluluklarını paylaştı. 

Tolga ve Hande Şerin çiftinin mutlu gününde Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve teşkilat mensupları büyük bir coşkuyla yer aldı. Geçmiş dönem Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri de bu mutlu günü onurlandıran isimler arasındaydı.
Nikah merasimi, Silivri'nin simgelerinden biri olan Kale Park'ta gerçekleştirildi. Çiftin mutluluğuna tanıklık eden MHP teşkilatı, Tolga ve Hande Şerin çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreni sırasında duygusal anlar yaşanırken, çiftin sevdikleri ve dostları da yanlarında yer aldılar.
Başkan Zafer Yalçın, Tolga ve Hande Şerin çiftine mutluluklar dileyerek, hayatlarını birleştirdikleri bu anlamlı günde yanlarında olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.
Tolga ve Hande Şerin çifti ise MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, geçmiş dönem Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve teşkilat mensuplarına, kendilerine bu mutlu günlerinde eşlik ettikleri için teşekkür ederek, duygularını ifade ettiler.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP