Trakya Buğday Mitingine davette bulundular

Trakya Buğday Mitingine davette bulundular

13.06.2024 09:35:32

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçe başkanı ve  meclis üyeleriyle birlikte Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer'i ziyaret ederek, Trakya Buğday Mitingine davet etti. 

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve meclis üyeleriyle birlikte geçtiğimiz gün Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, buğday üreticilerinin yaşadığı sorunlar ve buğdaya biçilen fiyatlar gündeme getirildi.
Başkan Bora Balcıoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Buğdaya biçilen fiyata tepki gösteren buğday üreticilerimizin seslerini duyurmak amacıyla Genel Başkanımız Özgür Özel'in Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde 14 Haziran'da gerçekleştireceği Trakya Buğday Mitingi'ne Silivri Ziraat Odası'nı davet ettik," dedi.
Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer de, bu önemli davet için teşekkür ederek, buğday üreticilerinin sorunlarının daha geniş kitlelere duyurulması için çalışacaklarını belirtti.
Trakya Buğday Mitingi, buğday üreticilerinin yaşadığı zorlukları ve taleplerini dile getirmek için önemli bir platform olacak. Silivri'deki buğday üreticileri, mitinge katılarak seslerini duyurmayı hedefliyor.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP