Tuana Şavur ve Taylan Dönmez ortak mutluluklarına “Evet” dedi

Tuana Şavur ve Taylan Dönmez ortak mutluluklarına “Evet” dedi

3.09.2024 10:30:59

31 Ağustos 2024 Cumartesi akşamı, Tuana Şavur ve Taylan Dönmez, Silivri'nin seçkin mekânlarından Mega Country'de düzenlenen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdiler. Aileleri, yakın arkadaşları ve sevdiklerinin katıldığı bu özel gecede, çiftin mutluluğu tüm davetlilere yansıdı.

Düğün töreninde Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tuana ve Taylan çiftinin nikahını kıydı. Nikah töreni sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Balcıoğlu, evliliğin önemine vurgu yaparak genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Balcıoğlu, "Sizlerin bu mutlu gününü paylaşmaktan büyük bir onur duyuyorum. Bir ömür boyu birbirinize destek olmanız, sevgi ve saygıyla bu güzel yuvayı büyütmeniz dileğiyle, sizlere mutluluklar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Nikahın ardından çift, alkışlar eşliğinde nikah defterini imzaladı. Arkadaşlarının şahitliğinde hayatlarının en önemli kararını veren Tuana ve Taylan, birbirlerine olan sevgilerini ve bağlılıklarını bir kez daha tüm davetlilerle paylaştılar.
Düğün töreni, çiftin aileleri ve davetlilerin coşkulu kutlamalarıyla devam etti. Gece boyunca eğlenceli anlar yaşanırken, çiftin düğün dansı ve ardından gelen müzikli eğlence, konuklara unutulmaz bir akşam yaşattı.
Misafirler, Tuana ve Taylan'ın mutluluğunu paylaşarak onlara ömür boyu sürecek bir mutluluk dileklerinde bulundular.
Tuana ve Taylan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, yeni hayatlarında sevgi ve saygı dolu uzun bir yolculuk diliyoruz.
Sevginar Sali

YORUM YAP