Türk Eğitim Sen, üyelerini onurlandırdı

Türk Eğitim Sen, üyelerini onurlandırdı

26.08.2024 11:33:36

Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan ve ilçe temsilcileri, üyelerini onurlandırdı. 

Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Silivri'de gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, Türk Milli Eğitimine uzun yıllar hizmet eden ve emekliliğe ayrılan kıymetli üyesi Orhan Dinçer'i onurlandırdı. Aktan, “Türk Eğitim Sen bir vefa hareketidir!” diyerek, Dinçer'e özverili çalışmaları ve sendikaya verdiği gönülden destekleri için teşekkür etti. Dinçer'e Şube Başkanlığı adına özel olarak hazırlatılan Teşekkür Plaketi'ni takdim eden Aktan, emeklilik yaşamında sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diledi. Bu anlamlı ziyarette, Şube Başkanı Aktan'a Silivri Temsilcilik Başkanı Engin Akbal ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
Ziyaretin ardından sendika yetkilileri, 2024 Eğitim Kurumlarına Yönetici Atama süreci kapsamında Silivri'deki yeni görevlerine atanan üyelerini de yalnız bırakmadı. Silivri Halk Eğitimi Merkezi'ne Müdür Yardımcısı olarak atanan Nurgül Özdoğan, Silivri Atatürk Anadolu Lisesi'ne Müdür Yardımcısı olarak atanan Nermin Ciğerci ve Silivri Borsa İstanbul Mesleki Eğitim Merkezi'ne Müdür Yardımcısı olarak atanan Müjde Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan sendika yetkilileri, üstlendikleri yeni görevlerinde başarılar dilediler.
Ayrıca, 2024 Eğitim Kurumlarına Yönetici Atama süreci sonucunda Silivri Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu'na Müdür olarak atanan Yaşar Karslı'ya da bir ziyaret gerçekleştirildi. Sendika yetkilileri, Karslı'yı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP