Türk Eğitim Senliler istişare toplantısında buluştu

Türk Eğitim Senliler istişare toplantısında buluştu

1.10.2024 11:36:43

Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Türk Eğitim Sen Kurum temsilcileriyle Silivri'de düzenlenen sene başı istişare toplantısında bir araya geldi. 

Türk Eğitim Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı içerisinde ilçemizde gerçekleştirilecek olan sendikal faaliyetleri şekillendirmek adına, Silivri'de görev yapan kurum temsilcileriyle Cumartesi günü Öğretmen Evi'nde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Başkan yardımcıları Bayram Baran ve Kürşat Yeşil 'in, Silivri Temsilcilik Başkanı Engin Akbal, yönetimi ve üyelerinin de katıldığı toplantıda, yeni İlçe Yönetim Kurulu da belirlendi.
AKBAL, ESKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ, YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ
Akbal, toplantıya ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Türk Eğitim Sen Silivri İlçe Yönetimi olarak, iş yeri temsilcilerimiz ile istişare toplantısı yaptık. Türk Eğitim Sen 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan ile başkan yardımcıları Bayram Baran ve Kürşat Yeşil 'in de katıldığı toplantımızda, yeni İlçe Yönetim Kurulu 'nu da belirledik. Birlikte çalışmaktan gurur duyduğum, önceki dönem Yönetim kurulunda görev alan değerli arkadaşlarımıza emekleri için çok teşekkür ediyor, yeni yönetimdeki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kahvaltımıza ve de toplantımıza katılarak bizlere desteklerini esirgemeyen bütün iş yeri temsilcilerimize de hassaten teşekkür ediyorum.”
Yeni Yönetim Kurulu; Engin Akbal,Selahat Özel,Aylin Aydın,Ahmet Öngel,Nimet Kaya Özen,Mustafa Güngör,Mustafa Coşkun'dan oluştu.
Yedek Yönetim Kurulu üyeleri ise şöyle; Nuriye Doğan, Harun Batuhan Çeçen, Ali Rıza Toraman,Yeşim Oğuzer,Meral Etkin,Veysel Yurtseven ve Muhlis Yiğit Yıldız
Renginar SALİ

YORUM YAP