Ücretsiz Yazlık Sinema Gösterimi başlıyor

Ücretsiz Yazlık Sinema Gösterimi başlıyor

4.07.2024 11:00:56

Silivri Belediyesi'nden Ücretsiz Yazlık Sinema Gösterimi başlıyor.

Silivri Belediyesi, yaz aylarında halka unutulmaz bir sinema deneyimi sunmak için hazırlıklarını tamamladı. Yazlık Sinema Nostalji Günleri, 20'nin üzerinde farklı filmle yaz boyunca gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte hem çocuk filmleri hem de yetişkinlere uygun filmler gösterilecek.
Yazlık Sinema Nostaljisi, 4 Temmuz 2024 Perşembe günü Aras Bulut İynemli'nin başrolde oynadığı "Atatürk" filmi gala programı ile saat 20:30'da VEGA AVM yanında oluşturulan alanda başlayacak.
Silivri Belediyesi, bu etkinlikle vatandaşların yaz akşamlarını sinema keyfiyle renklendirmeyi hedefliyor. Yaz boyunca sürecek sinema gösterimleri, Silivri'nin merkeze uzak mahalleleri ve VEGA AVM yanında kurulan alanda gerçekleştirilecek.
Etkinlik programı, VEGA AVM yanında oluşturulan alanda 5 Temmuz 2024 Cuma günü saat 21:00'de gösterilecek olan "Atatürk 2" filmi ile devam edecek. Ardından, 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 21:00'de "Oyuncaklar Firarda" adlı çocuk filmi izleyicilerle buluşacak.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, bu etkinlikle ilgili olarak, "Silivri Belediyesi olarak yaz aylarında halkımıza ücretsiz ve keyifli bir etkinlik sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yazlık Sinema Nostalji Günleri, ailelerin bir araya gelerek güzel vakit geçireceği, unutulmaz anılar biriktireceği bir etkinlik olacak. Tüm halkımızı bu sinema şölenine davet ediyoruz" dedi.
Seda Şimşek

YORUM YAP