Ural, Sağ oldukça bırakmam

Ural, Sağ oldukça bırakmam

Alipaşaspor Kulüp Başkanı Yadigar Ural cumartesi günü yapılacak olan genel kurul öncesi sessizliğini bozdu.

2 yıllık görev sürelerini değerlendiren Ural her şeyin istediği gibi gittiğini söyledi. Ural “Herşey benim istediğim gibi gitti. Zaten geldiğim dönemde altı ay resmi işlerle uğraştık kulübün. Ondan sonra da liglere hazırlandık. Ligler de pandemiden dolayı bir sene sarktığı için rahat yaptım işlerimi. Geçen sezon da birkaç maç hariç istediklerimizi yaptık. 3 maçta topçularım toplanamadı. 9 puan koysam nereye gelirim siz söyleyin. İkincisin abi.” İfadesini kullandı.

“ÇIKARSAK DA ÖNÜNÜ KESEBİLİR MİYİM?”
Alipaşaspor'un yerinin 2.Amatör olduğunu ancak iyi bir grup yakalaması halinde de 1.Amatör için dur demeyeceğini ifade eden Ural “ Ben olduğum sürece Alipaşaspor her zaman liglerde olacaktır. İkinci Amatörde de iyi bir grup yakalarsak, çıkarsak da önünü kesebilir miyim? Kesemezsin. Bu seneki takımımız geçen seneden daha kuvvetli. Ama oturursa. Tabi iş futbolcularda. Biz de yönetim olarak yeteri kadar her şeye hazırız.

“ÇOK ÜZGÜNÜZ”
Allah bir daha böyle bir felaket Türkiye Cumhuriyetine bir daha göstermesin. Çok üzgünüz.

“SON GÜNE KADAR KİMSE ÇIKMAZSA ADAYIM”
Cumartesi günü yapılacak genel kurul öncesi adaylığını resmen açıklayan Ural kulübü emin ellere bırakmadıkça göreve devam edeceğini söyledi. Ural “Son güne kadar kimse çıkmazsa adayım. Kulübü sağ oldukça, emin ellerde olmadıkça bırakmam.” Dedi.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP