Vali Gül ile bir araya geldiler

Vali Gül ile bir araya geldiler

23.10.2024 10:06:09

AK Partililer, Silivri Sanayi ve İşadamları Derneği Yöneticileri ile Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, İBB Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Sözcüsü Celalettin Yazıcı, Meclis Üyesi Dorukhan Kocabaş ve Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş ile dernek yöneticileri, İstanbul Valisi Davut Gül'e bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaret kapsamında, Silivri'nin ekonomik potansiyeli ve sanayi sektöründeki gelişmeler ele alındı. İlçenin sanayi ve ticaret alanındaki mevcut durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, bölgenin ekonomik kalkınması için atılması gereken adımlar değerlendirildi.
AK Parti heyeti ve iş dünyası temsilcileri, Vali Gül'ün desteğinin, Silivri'deki sanayi ve ticaretin daha da gelişmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Ziyaret sırasında, kamu yönetimi ve iş dünyası arasındaki iş birliğinin, bölge ekonomisinin geleceğine yapacağı katkılar da ele alındı.
Vali Davut Gül'e nazik kabulleri ve ilgisi dolayısıyla teşekkür eden heyet, Silivri'nin ekonomik kalkınması için birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Sevginar Sali

YORUM YAP