Visera Teknoloji yetkililerinden Silivri SİAD’a ziyaret

Visera Teknoloji yetkililerinden Silivri SİAD’a ziyaret

1.07.2024 10:49:14

Visera Teknoloji ve Kuveyt Türk Enerji yetkilileri, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Visera Teknoloji Genel Koordinatörü Burak Yardımcı, Kuveyt Türk Enerji Danışmanı Alperen Saroğlu ve Şahan Karakaş, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş'ı dernek merkezinde ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundular.
Ziyarette, Visera Teknoloji'nin güneş enerjisi santrali (GES) kurulumunda sahip olduğu deneyim ve başarılar ele alındı. Firma, Kuveyt Türk, BMC, Unilever, Conrad Hotel ve Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı gibi önemli kurumlara GES kurulumları gerçekleştirdi.
Burak Yardımcı, Visera Teknoloji'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler ve GES kurulumlarındaki tecrübeleri hakkında bilgi verdi. Alperen Saroğlu, enerji verimliliği ve sürdürülebilir enerji çözümleri üzerine görüşlerini paylaştı.
Silivri SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, yapılan bilgilendirmelerden dolayı memnuniyetini ifade ederek, yatırım düşünen firmaların güneş enerjisi santrali kurulumları hakkında Visera Teknoloji'den bilgi alabileceklerini belirtti. Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP