“Volkan Başkanımızın yanında olacağız”

“Volkan Başkanımızın  yanında olacağız”

19.03.2024 17:39:51

Selimpaşa Mahallemizde, Hüseyin Nihal Atsız Kütüphane ve Etüt Merkezimizin açılış töreninde, “Biz Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da inşallah Volkan başkanımızın yanında olacağız, desteklemeye devam edeceğiz”  diyen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, “Silivri'nin gelişmesi için, Silivri'nin bir spor şehri olması için ki bu yönde emin adımlarla ilerliyor çabamız sürecek” ifadelerini kullandı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Selimpaşa Mahallemizde, Hüseyin Nihal Atsız Kütüphane ve Etüt Merkezimizin açılış törenini Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirdi.
EMİNOĞLU: VOLKAN BAŞKAN'A GENÇLİĞE VERDİĞİ DEĞER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Törende konuşan Bakan Yardımcısı Eminoğlu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü kaydetti ve Ramazan dolayısıyla duygularını ifade ittikten sonra şunları söyledi: “Volkan Yılmaz Başkanım çok güzel bir şekilde bütün çalışmaları özetledi. Başkanımızı sporcu kimliğinden dolayı tebrik ediyor, gençliğe vermiş olduğu değerler için teşekkür ediyorum.
“5 YILA, 20 YILDA YAPILACAKLARI SIĞIDIRMIŞ”
Belediye Başkanımız 5 yıla, 10 yılda, 20 yılda yapılacak çalışmaları sığdırmış. Yürekten teşekkür ediyoruz ama yeter mi? Yetmez. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmalara devam edilecek.
Yapımı devam eden spor adası Silivri'ye çok yakışacak bir proje aslında. 40-45.000 dönüm arazi üzerine kurulu, içerisinde birçok branşların tesis edileceği, spor lisesinin olacağı çok muazzam bir alan
Yüzme havuzu, gençlik merkezli genç arkadaşlarımız için yapılan çalışmalar çok kıymetli, büyüyen, gelişen bir Silivri var.
“BAŞKANIMIZIN SİLİVRİ'DE GÖREVİNE DEVAM ETTİRİLMESİ İÇİN BÜTÜN CUMHUR İTTİFAKI OLARAK ÇALIŞACAĞIZ”
Bu anlamda çalışmaların devam edebilmesi için de şurada önümüzde yaklaşık 10 günlük bir süreç var. Bu süreç içerisinde de başkanımızı güçlü bir destekle inşallah yeniden Silivri'de görevine devam ettirilmesi için bütün Cumhur İttifakı olarak sahada teşkilatlarımızla en güçlü şekilde çalışmalara devam edeceğiz.
“BÜTÜN GENÇLERİMİZE BU İMKANLARI SUNMAK İÇİN, GAYRET EDİYORUZ”
Sayın Cumhurbaşkanımızın sporcu kimliği, Sayın Bakanımız Osman Aşkın, aynı şekilde kendisi de sporcu olması yapılan yatırımları destekliyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle “Türkiye yüzyılının, sporun ve gençlerin yüzyıl olması” için de Cumhuriyetimizin bu ikinci yüzyılında bizler de sahada Türkiye'nin dört bir tarafında, 81 ilimizde İstanbul'umuzun 39 ilçesinde tüm Türkiye sathında dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın bütün gençlerimize bu imkanları sunmak için, bir taraftan yoğun bir çaba içerisindeyiz, gayret ediyoruz.
Biz gençlerimizin her anlamda gelişmesini istiyoruz. Her bir gencimizin sporda, sanatta, kültürde, edebiyatta da fende, bilimde de. Silivri'de bu çalışmalara öncülük ediyor Başkanımız.
Gördüklerimizden dolayı gerçekten teşekkür ediyoruz. İstediğimiz şey bütün gençlerimizin her alanda kendisini geliştirip, başta Silivri'ye, İstanbul'a bütün Türkiye'ye hizmet etme noktasında yetişmesi. Türkiye'nin ikinci yüzyılına yakışan gençlerimizin işte bu kütüphanelerde, bu etüt merkezlerini bu sanat ve bu etkinliklere değer verilen bu mekanlarda yetişmesi ve başta ülkemizi ve uluslararası alanda temsil kabiliyetlerinin artırılması.
Bir taraftan olimpiyatlar var. Geçtiğimiz Tokyo Olimpiyatlarında Türkiye büyük başarıya imza attı. Madalya olarak ve katılım olarak en yüksek seviyede ülkemizi temsil etti. İnşallah 2024 yazında da Paris'te yine olimpiyatlar var. Yine gençlerimiz ülkemizi temsil edecekler, İstiklal Marşımızı yüksek seviyede orada okuyacaklar, bayrağımızı göndere çekecekler. İşte bu altyapıların, bu tesislerin, Silivri'deki bu spor odasının ve bu statların, bu sahaların olması buraya da hizmet ediyor. O yüzden gençlerimiz buralarda gelişecekler. Sporda da sanatta da her alanda kendilerini yetiştirip dediğimiz gibi bu ülkeyi bu millete, bütün insanlığa hizmet eden gençlerimiz Silivri'den, Çatalca'dan, bütün bölgeden, İstanbul'dan, Türkiye'den dünyada gerçekten saygı değer kişiler olarak ülkeye, millete, insanlığa hizmetlerine devam edecekler.
“VOLKAN BAŞKANIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ, DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Ben bu anlamda emeği geçen başta sevgili belediye başkanımıza ve bütün kurum paydaşlara yürekten teşekkür ediyorum. Biz Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak dün olduğu gibi bugün de yarın da inşallah Volkan başkanımızın yanında olacağız, desteklemeye devam edeceğiz. Silivri'nin gelişmesi için, Silivri'nin bir spor şehri olması için ki bu yönde emin adımlarla ilerliyor, gençlik şehri olması için sadece bu dönemde 20 tane kütüphaneden bahsedildi. Bu kütüphaneler ve birazdan açılışını yapacağımız Selimpaşa Kütüphanemiz gerçekten çok kıymetli. Çünkü gençlerimiz buralarda çalışıyorlar, kendilerini geliştiriyorlar, kendilerini yetiştiriyorlar. Bu ülkeye, bu millete, bu insanlığa hizmet etmek için emin adımlarla çalışmalarına devam ediyorlar. Bizler de aynı şekilde hem Spor Toto mahiyetinde hem diğer çalışmalarla Gençlik Merkezleriyle inşallah bu yatırımları, çalışmaları önümüzdeki dönemde de Volkan Başkanımızın Silivri'deki Başkanlığı döneminde inşallah devam ettireceğiz. Sizlerden bu anlamda yürekten destek istiyoruz. Çok kısa bir zaman var. Bu zaman zarfı diliminde de güçlü bir şekilde sahada çalışarak Volkan Başkanımıza inşallah yeniden başkan yaparak Silivri'de bu çalışmaların çok daha iyi bir noktaya gelmesi için hep birlikte gayret edeceğiz.
Ben tekrardan emeği geçen başkanımıza, bütün kurum kuruluşlara çok teşekkür ediyorum. Tabii kadınlarımızı da başkanımızı unutmuyor. Kadınlar için özel spor tesisleri, özel spor alanları, birçok çalışma var. Bunları saysak gerçekten saatler sürecek ama hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden kıymetli.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP