Volkan Yılmaz'ın ziyaretleri gündem olmaya devam ediyor

Volkan Yılmaz'ın ziyaretleri  gündem olmaya devam ediyor

10.10.2024 10:45:42

2019-2024 dönemi Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçe siyasetinin nabzını tutmayı sürdürüyor.

Volkan Yılmaz'ın gerçekleştirdiği yeni ziyaretler, Silivri'nin gündeminde dikkat çekmeyi de siyaset kulislerde heyecan yaratmayı da sürdürdü.
EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET VE BAŞARI DİLEKLERİ
Volkan Yılmaz, Silivri'nin yeni Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, ilçenin güvenliği için görev yapan Taşçı'ya başarılar diledi.
CUMHURİYET MAHALLESİ'NDE SORUNLAR MASAYA YATIRILDI
Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Erdal Demirkapan'ı da görev başında ziyaret ederek, mahalledeki sorunlar ve yerel yönetimin çözüm yolları üzerine sohbet etti.
BAŞSAĞLIĞI VE TAZİYE ZİYARETİ
İlçede gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında Yatmaz ailesinin acısını paylaşmayı da ihmal etmeyen Yılmaz, Sıddık Yatmaz'ın vefatı dolayısıyla aileye başsağlığı diledi. Merhuma rahmet, kederli ailesine sabır temennisinde bulunarak taziye ziyareti gerçekleştirdi.
SAHİLDE VATANDAŞLARLA BULUŞMA
Volkan Yılmaz, ziyaretlerinin ardından sahilde vatandaşlarla selamlaşıp sohbet ederek, halkla iç içe olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yılmaz'ın ilçede sürdürdüğü temaslar, "Siyaset sahnesinde daha aktif mi olacak?" sorularını akıllara getirirken, halkla temasını sürdürme isteği ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.
Sevginar Sali

YORUM YAP