Volkan Yılmaz söz verdiği tarihte stadı yetiştirdi

Volkan Yılmaz söz verdiği tarihte stadı yetiştirdi

17.08.2023 11:24:11

Silivri'nin sayılı resmi maç oynanabilen tesislerinden olan Ortaköy Stadı'nda yenileme çalışmaları son buluyor.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatları ile yeni yüzüne kavuşan Silivri Ortaköy Stadı'na yeni sezonda resmi maçlar verilmeye başlanacak. Fenerköy Müjdat Gürsu Stadı, Değirmenköy Stadı ve Müjdat Gürsu Stadı ile birlikte ilçede resmi maç oynanabilen stat olan Ortaköy Stadı söz verildiği tarihte tamamlanıyor. TFF standartları 90x60 ebatlarında saha zemini olan ve 1000 kişilik tribünü bulunan Ortaköy Stadı baştan aşağı yenilendi. Belediye tarafından işlemlerde kale direkleri, yedek kulübeleri, soyunma odaları, dış cephe ve stat çevresi tel örgülerinin yenilenmesi ile birlikte Ortaköy Futbol Stadı hak ettiği görünüme kavuştu.

TONTA'DAN TEŞEKKÜR
Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamasında; “Yapılan hizmetlerin ilçemizin sportif geleceğine katma değeri tartışılamaz. Bundan dolayı ilçem kulüpleri adına Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'a adına teşekkürü borç bilirim” dedi.

TANRIYAŞÜKÜR'DE TEŞEKKÜR ETTİ
TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür yaptığı açıklamasında; “Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a ve ekibine sportif hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP