Volkan Yılmaz: ‘Yeni yüzyılda Silivri’ye Yüz Akı Eserler’ diyeceğiz

Volkan Yılmaz: ‘Yeni yüzyılda Silivri’ye Yüz Akı Eserler’ diyeceğiz

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni döneme hizmet ve yatırım çıtasını yükselterek hazırlanıyor.
MHP Silivri İlçe Başkanlığının düzenlediği “Ayırmadan Ayrışmadan Silivri İçin Canla Başla” temalı kahvaltı programında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2. Dönem kampanyası ile ilgili “ ‘Yeni yüzyılda Silivri'ye Yüz Akı Eserler' diyerek Silivri'mizin huzuruna çıkacağız” diye tanımladı.
“YENİ YÜZYILDA SİLİVRİ'YE YÜZ AKI ESERLER DİYEREK HUZURLARINIZA ÇIKACAĞIZ”
Silivri'de hizmetlerin devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, “2019 yılında; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin 100. yıl dönümüne doğru 23 dev proje diyerek yola çıkmıştık. Bugün 23 tane eserimizin neredeyse tamamını gerçekleştirmiş bir belediye başkanı olarak Silivri'nin huzurlarındayız. Hizmetlerimiz ve eserlerimiz vaatlerimizin çok ötesine geçti.
Bizim durmaya, duraklamaya, diz kırmaya ve soluklanmaya hakkımız yok. Soluksuz bir şekilde koşarak çalışmaya devam edeceğiz.
Silivri Belediyesi olarak laf üretmeyip iş üreteceğiz. Önümüzdeki süreçte Silivri'ye hizmetlerimizin yer alacağı, Silivri'mizin hizmetlerini anlatacağımız ve kamuoyunun önüne çıkacağımız toplantımızı 24 Şubat'ta Silivri'de gerçekleştireceğiz. ‘Yeni yüzyılda Silivri'ye Yüz Akı Eserler' diyerek Silivri'mizin huzuruna çıkacağız.
“CUMHUR İTTİFAKI'NI İÇSELLEŞTİRMİŞ BİR BELEDİYE BAŞKANIYIM”
Cumhur İttifakı'nı içselleştirmiş, anlamış ve bir yaşam biçimi haline getirmiş bir belediye başkanıyım. İBB Başkan Adayımız Murat Kurum da çok önemli projeleriyle, bakanlığı dönemi ve Emlak Konut Müdürlüğündeki birikimleri ve tecrübeleriyle ehil ve layık bir yöneticidir. Genç bir belediye başkan adayıdır. İnşallah Silivri'miz, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımız ve Cumhur İttifakı'nın teşkilatları ona ziyadesiyle sahip çıkacak. İstanbul inşallah muradına kavuşacak” dedi.

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP