Yeni meclis üyeleri KAGİD’i ziyaret etti

Yeni meclis üyeleri KAGİD’i ziyaret etti

13.05.2024 11:07:52

31 Mart yerel seçimlerinde meclis üyesi seçilen Silivri Kadın Girişimciler Derneği Üyeleri, Dernek Başkanı Öznur Kırkıcı ve yönetimiyle bir araya geldiler.

31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye meclis üyesi olarak seçilen Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) üyeleri, derneklerini ziyaret etti. Dernek Başkanı Öznur Kırkıcı evsahipliğinde, KAGİD üyeleri, yeni CHP Belediye Meclis Üyeleri Sibel Aydın Işıköndeş ve Ebru Akgül Pekel, dernek yöneticileri ile bir araya geldi.
Ziyaret sırasında, Silivri'deki kadın girişimcilerin güçlenmesi ve temsiliyetlerinin artırılması konuları ele alındı. Dernek üyeleri, belediye meclisindeki yeni dönemde kadınların sesinin daha fazla duyulması ve ihtiyaçların karşılanması için iş birliği yapma kararı aldı.
Öznur Kırkıcı, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "Kadın girişimciler olarak, belediye meclisinde temsil edilen üyelerimizle dayanışma içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kadınların toplumsal ve ekonomik hayatta daha etkin bir rol oynaması için birlikte çalışacağız" dedi.
Ziyaret, kadınların yerel yönetimlerdeki temsilinin artırılması ve kadın girişimciliğinin desteklenmesi konularında önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Ziyarette bulunmayan KAGİD'in kurucu üyelerinden Avukat Ender Unutan Ersözlü de bu dönem meclise seçilen CHP'li üyeler arasında yer alıyor. Sevginar Sali

YORUM YAP