Yeniden Refah Partisi’nden MHP’ye nezaket ziyareti

Yeniden Refah Partisi’nden MHP’ye nezaket ziyareti

3.10.2024 11:19:29

Yeniden Refah Partisi'nden MHP Silivri İlçe Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyareti.

Yeniden Refah Partisi Silivri İlçe Başkanı Ömer Hakverdi, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen buluşmada, Silivri Belediye MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın ve meclis üyeleri Murat Güler ile Deniz Edis de Başkan Bakmaz'a eşlik etti.
Ziyaret sırasında Ömer Hakverdi, MHP Silivri İlçe Başkanlığı'na yeni atanan Bakmaz'a başarı dileklerini iletti. İlçenin gelişimi ve halkın huzuru için ortak değerler doğrultusunda birlikte hareket etme mesajları verildi. Hakverdi, “Silivri'nin geleceği için tüm siyasi partilerin dayanışma içinde çalışması çok önemli. Bizler de Yeniden Refah Partisi olarak, ilçemizin gelişimi için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Hakan Bakmaz'a ve MHP teşkilatına başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Başkan Hakan Bakmaz ise bu nazik ziyaret için teşekkürlerini ileterek, “Silivri'nin huzuru, güvenliği ve refahı için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Yeniden Refah Partisi'nin bu ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduk. İlçemizin kalkınması için tüm siyasi paydaşlarla iş birliğine her zaman açığız” ifadelerini kullandı.
Ziyaret esnasında, Silivri'deki sosyal, ekonomik ve kültürel projeler üzerine de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, yerel halkın taleplerinin daha etkili bir şekilde karşılanması ve ilçenin refah seviyesinin artırılması adına yapılabilecek ortak çalışmalar konuşuldu. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP