Yerel yönetimlerde kadının rolünü görüştüler

Yerel yönetimlerde kadının rolünü görüştüler

3.10.2024 11:20:46

CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Ebru Akgün Pekel ve Sibel Aydın Işıköndeş, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın ev sahipliğinde kadın dayanışması ve yerel yönetimlerde kadınların rolünü değerlendirdiler.

CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Ebru Akgün Pekel ve Sibel Aydın Işıköndeş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadın meclis üyeleri olarak Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda kadın dayanışması ve yerel yönetimlerde kadınların rolü üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Ebru Akgün Pekel, yaptığı açıklamada, "Kadın dayanışmasının gücüyle şehrimize katkı sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanırken, Sibel Aydın Işıköndeş de bu tür buluşmaların kadınların yerel yönetimlerdeki etkinliğini artırdığına dikkat çekti.
Toplantıda, İstanbul'un çeşitli ilçelerinden kadın meclis üyeleri, şehre daha fazla katkı sunabilmek için kadın dayanışmasını güçlendirecek projeler üzerinde durdu. Kadınların yerel yönetimlerde daha aktif rol almasının önemine vurgu yapıldı.
Sevginar Sali

YORUM YAP