Yeşilçam Şarkıları Konserinde sahne aldılar

Yeşilçam Şarkıları Konserinde sahne aldılar

4.06.2024 10:01:48

Ahenk Sanat Kulübü, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığınca düzenlenen Yeşilçam Şarkıları Konserinde yer aldı. 

Ahenk Sanat Kulübü, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı tarafından 30 Mayıs 2024 tarihinde Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Yeşilçam Şarkıları Konseri'nde Türk sinemasının unutulmaz karakterleri Gırgıriye, Azize ve finalde Çiçek Abbas ile sahne aldı. İstanbul Darülaceze Şube Müdürlüğü sakinleri, Engelliler Şube Müdürlüğü Müzisyenleri ile Sanatçı Ali Altay ve Orkestrası sevilen şarkıları okudu.
KONUR: BİZLER İÇİN BÜYÜK BİR ONURDU
Kulüp Başkanı Ferdi Konur, “Bizlere bu akşam sahne almamızı sağlayan başta İstanbul Büyüķşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sağlık Daire Başkanı Önder Yüksel Eryiğit, Darülaceze Müdürü Tülay Aytekin Aktaş, Engelliler Şube Müdürü Suna Hayıroğlu ve Özge Kahraman'a teşekkür ederim. Yeşilçam Şarkıları Konseri'nde Türk sinemasının efsane karakterlerini canlandırmak büyük bir onurdu. Kulüp olarak, kültürel etkinliklere katkı sağlamaya ve sanatı her kesime ulaştırmaya devam edeceğiz” paylaşımında bulundu.

Buket KARAHIZIR

YORUM YAP