Yeşilçay sohbeti düzenlendi

Yeşilçay sohbeti düzenlendi

13.06.2024 09:56:32

Yeşilay Silivri Şubesi, "Sağlıklı Yaşam ve Dengeli Beslenme" temalı etkinlik düzenledi.

Yeşilay Silivri Şubesi tarafından geçtiğimiz gün Yaşar Kemal Fuaye Salonu'nda "Sağlıklı Yaşam ve Dengeli Beslenme" temalı Yeşilçay Sohbeti düzenlendi.
Etkinliğe Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Akif Seylan'ın yanı sıra, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Rumeli Üniversitesi Rektörü Dr. Mustafa Kara, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri, Yeşilay Şube Başkanı Hüsnü Yaşar Yalman, yönetimi ve üyeleri yer aldı.
Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, sağlıklı bir yaşamın temelinin dengeli beslenme olduğunu vurguladığı konuşmasında, "Sağlıklı yaşam için dengeli beslenme büyük önem taşıyor. Bu etkinlikler, toplumumuzun sağlıklı yaşam bilincini artırmada önemli bir rol oynuyor," dedi. Başkan Balcıoğlu, davetleri ve sıcak karşılamaları için Yeşilay Silivri Şubesi Başkanı Hüsnü Yaşar Yalman'a ve tüm Yeşilay gönüllülerine teşekkür etti.
Etkinlik, sağlıklı yaşam ve dengeli beslenme konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayarak katılımcılardan büyük ilgi gördü.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP