Yeşilova Esnafspor 24 Temmuz'da sahaya iniyor

Yeşilova Esnafspor 24 Temmuz'da sahaya iniyor

21.07.2023 09:44:14

İstanbul Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Küçükçekmece Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Futbol A Takımı, 2023-2024 futbol sezonu hazırlıklarına başlıyor.

Küçükçekmece Yeşilova Esnaf Spor, Genel kaptanı Fettah Plakay, Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor olarak yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00'da Teknik Direktör Nedret Patron yönetiminde çalışmalarımıza başlayacağız. Yeni sezonda güçlü ve hedefe oynayan bir takım olmak için iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi hedeflediklerini belirten Plakay, takım içerisinde tamamen yeni bir değişikliğe gittiklerini geçen seneden sadece birkaç oyuncu ile anlaştıklarını ifade etti. Genç ve yetenekli oyuncular ile tecrübeli oyuncuları harmanlayarak iyi bir takım oluşturma gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Plakay, ‘'Bunun içinde elimizden gelenin en iyisi yapacağız. Yeni bir takım kurduk bu yeni takımımızın büyük çoğunluğu gençlerden oluşuyor'' dedi.
Çok koşan, savaşan ve hedefe giden bir takım oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Plakay, “Yeni oyunculardan kurulu bir ekip oluşturduğumuz için hazırlık döneminde bu yeni oyuncularımızın kaynaşmasını uyum sürecini biran önce aşmalarını sağlamak istiyoruz.
Hazırlık döneminde, denemeye aldığımız oyuncular da var, onlar arasından kendisini gösteren beğendiğimiz oyuncular olursa da onları da transfer edeceğiz” diye konuştu.
HABER / Yılmaz AKTEPE

YORUM YAP