Yılmaz: Marka kentin bir parametresi de futboldur

Yılmaz: Marka kentin bir parametresi de futboldur

29.03.2019 11:50:07

Trabzonlular ve Trabzonsporlular Derneğine ziyarette bulunan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, spor hayatındaki eski günleri yad etti, Silivrispor'un desteklenmesi gerektiğini savundu, projelerini paylaştı ve destek istedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, dün Trabzonlular ve Trabzonsporlular Derneğine ziyarette bulundu. Kendisine AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, İl Sorumlusu Nazif Barış Çiftçioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Ercan, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayları, Geçmiş Dönem Belediye Başkanımız Hüseyin Turan eşlik etti.
Dernek üyeleri ve eski Trabzonsporlu Futbolcularla bir araya gelinen ziyarette Cumhur İttifakı Gönül Belediyeciliği ile Silivri'ye yapılacak projeler istişare edildi.

YILMAZ: MARKA KENTİN BİR PARAMETRESİ DE FUTBOLDUR
Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Spor hayatımda, çocukluğumda bir arada olduğum ağabeylerimle Silivri'de buluşmaktan onur ve gurur duydum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. 10 Yıl profesyönel futbol oynadım. Spor başka bir şey, sporcuların konuştuğu lisan ayrı bir lisan. Bugün burada olmaları çok anlamlı.
Silivri'de yaşayanların Silivri'yi yaşayabilmesi için değişim zamanı geldi. Nasıl ki Trabzonspor bir markaysa, şehrimiz Silivri de marka olabilir. Marka kentin bir parametresi de futboldur. Trabzon'a, Eskişehir'e gidin o gün maç varsa, o gün şehirde hayat durur. Şehrin sokakları takımın rengine bürünür. Kafe ve restoranlarda marşlar söylenir. Silivrispor'un maçının olduğu gün şehrimizde hiçbir işaret yok. Lider olan insanların şehrin takımına sahip çıkması lazım. Bunu hep birlikte yapacağız.” diye konuştu.

Yılmaz ve beraberindekiler, ilgi ve desteklerinden dolayı Dernek Başkanı Aydın Karabina nezdinde bütün üyelere ve Trabzonsporlu eski futbolculara teşekkür etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP