Yılmaz ziyaret trafiğini sürdürdü

Yılmaz ziyaret trafiğini sürdürdü

25.09.2024 10:39:21

Önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ziyaret turlarına hız kesmeden devam ediyor. Yılmaz, Silivri'deki çeşitli kurumlar ve kişilerle bir araya gelerek, ilçenin dinamikleriyle bağlarını güçlendirmeyi sürdürüyor.

Yılmaz, son ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Gökalp Kalaycı, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Duygu Karakaş, Gamze Fazlıoğlu ve Koray Güzdemir ile buluştu. Bu ziyaretlerde Yılmaz, hem ilçedeki esnaf ve sanatkarların durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu hem de yerel siyaset ve sosyal konular hakkında fikir alışverişi yaptı. Yılmaz'a ziyaretlerinin önemli bir bölümünde MHP önceki dönem İlçe Başkanı Zafer Yalçın da eşlik etti.
SİLİVRİ ESNAFINA DESTEK MESAJI
Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile gerçekleştirdiği görüşmede, esnafların ilçenin ekonomisinde oynadığı kritik role dikkat çekti. Esnafın karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri üzerine konuşan Yılmaz, başkanlık döneminde olduğu gibi, her zaman Silivri esnafının yanında olacağını vurguladı. İlçedeki ekonomik canlılığın sürdürülebilmesi için esnafın desteklenmesinin önemli olduğunu belirtti. Görüşmede SİBESO Başkan Vekili Arif Kanık da hazır bulundu.
HÜRHABER'E NEZAKET ZİYARETİ
Sosyal ve siyasi ziyaretlerinin ardından Volkan Yılmaz, Hürhaber gazetesine de bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. İlçede medya ile olan ilişkilerini her zaman sıcak ve samimi tutmaya özen gösteren Yılmaz, yerel basının ilçenin gelişiminde oynadığı önemli rolü takdir ettiğini dile getirdi. Ziyaret sırasında yerel ve ulusal gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, Hürhaber çalışanlarına başarı dileklerini iletti.
Sevginar Sali

YORUM YAP