Yine gençlerimize ağırlık vereceğiz

Yine gençlerimize ağırlık vereceğiz

29.06.2024 09:08:26

Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Feyyaz Özçakıcı kulübün tarihinde önemli ilklere imza attıklarını söyledi.

Kulüp tarihinde ilk kez U 14, U 16 ve U 18 yaş gruplarında mücadele ettiklerini ifade eden Özçakıcı “İlk senemizde tamamen altyapıda yeniden yapılanmaya gittik. Geçtiğimiz sezon U 14, U 16 ve U 18 Liginde üç tane takım çıkardık altyapıdan. Gümüşyakaspor tarihinde bu bir ilk. Bu sene de yaz okulu organizasyonu ile yine gençlerimize ağırlık vereceğiz. Burada en büyük pay sahibi Serdar Hocam ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımdadır. Biz ve bizden sonraki yönetimler de Gümüşyakaspor'da gençlerle başarıya ulaşacaklardır” diye konuştu.

GÜMÜŞYAKASPOR 2.AMATÖRE KATILACAK MI?
Amatör Kümenin gediklilerinden Gümüşyakaspor geçtiğimiz sezonu altyapılarda geçirdikten sonra önümüzdeki sezon yeniden 2.Amatöre katılarak liglere dönüş yapacak mı en çok merak edilen sorulardan biri.

ÖZÇAKICI: GÜMÜŞYAKASPOR'SUZ 2.AMATÖR ZEVK VERMİYOR
Özçakıcı kararı yönetim kurulunu toplayarak vereceklerini söyledi. Özçakıcı “Gümüşyakaspor'suz 2. Amatör zevk vermiyor. Eksikliğimizi biliyoruz. Gerekeni toplantıda değerlendireceğiz. Toplantının sonucuna göre karar vereceğiz. Çıkabiliriz de çıkmayabiliriz de ama gözler Gümüşyakaspor'u arıyor” dedi.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP