Yol bakım çalışmaları sürdürülüyor

Yol bakım çalışmaları sürdürülüyor

20.05.2024 12:25:12

Silivri Belediyesi, cadde ve sokaklarda geniş kapsamlı yol bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Silivri Belediyesi, kent genelindeki cadde ve sokaklarda yol bakım çalışmalarına devam ediyor. Yol ve kaldırım düzenlemeleriyle yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen belediye, bir dizi önemli projeyi hayata geçiriyor.
Değirmenköy Mahallesi'nde bulunan Namık Kemal Caddesi'nde kaldırım düzenlemesi yapılırken, Selimpaşa Mahallesi'nde bulunan 3409 Sokak ve 3408 Sokak'ta yol zemin iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ayrıca, Yeni Mahalle Varnalı Caddesi'nde hız kesici setler boyanarak trafik güvenliği artırılıyor.
Mimar Sinan Mahallesi'nde Ahmet Hamoğlu Caddesi'nde de yol zemin iyileştirme çalışmalarına başlanırken, Selimpaşa Mahallesi'nde bulunan 3409 Sokak'ta ise yol zemin iyileştirmeler devam ediyor.
Silivri Belediyesi yetkilileri, bu çalışmaların kent genelindeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesine katkı sağlayacağını belirtiyor. Ayrıca, mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alarak, altyapı ve üst yapı çalışmalarını planladıklarını vurguluyorlar.
Seda Şimşek

  1. Vatandaş Vatandaş

    Referandum yPilsada gümuşyaka silivri den ayrılsa bence silivri de kurtulmuş olur gümuşyaka da yeter artık bu üvey evlat muamelesi görmekten usandık kende belediyemiz var iken de bir okur yazarı olmayan değirmenci un ustası var di başkanımız silivri ye bağlanınca kurtuluş oldu sandık meğer yağmurdan kaçarken doluya tutulduk şimdi o değirmenci ustayı arar olduk özellikle çukur bostan elmalık mevki ger sitesi ve civarı doğu anadoluda en ücra köyden daha geri umarım balcıoğlu başkan azıcık insafa gelir bizim semtede döner bakar çukur bostan mevki sakinleri

YORUM YAP