Yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

31.07.2024 12:56:51

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozuk ve yıpranmış yolların bakım ve onarımını yapmaya devam ediyor.

Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında yol bakım ve onarım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozuk ve yıpranmış yolların bakım ve onarımını yaparak, güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sağlamayı hedefliyor. Çalışmalar kapsamında, belirlenen program dahilinde cadde ve sokaklarda asfaltlama, yama, kaldırım düzenleme ve yol çizgi çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, yol bakım ve onarım çalışmalarının ilçenin genelinde devam edeceğini belirterek, "Silivri'nin her mahallesinde yürüttüğümüz bu çalışmalar ile ilçemizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak ve trafik güvenliğini artırmak öncelikli hedefimizdir." dedi.
Çalışmaların devam ettiği bölgelerde geçici trafik düzenlemeleri yapılırken, vatandaşlardan çalışmalar süresince gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür edildi.
Silivri Belediyesi, yol bakım ve onarım çalışmalarının planlanan süre içerisinde tamamlanacağını ve ilçenin farklı bölgelerinde devam edeceğini açıkladı.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP