
DEMİRAL: ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimizin ana arter yol çalışmaları Silivri’de birçok noktada sürüyor. İlçemizin İBB sorumluluğundaki ana arterlerinde bozulan yolların bakım ve onarım çalışması yapan ekipler aralıksız çalışıyor. Şu anda Gümüşyaka-Değirmenköy arasındaki 4,3 km’lik mevcut yol 10 cm freze yoluyla kazıma işleminin ardından, yenilenecek.
Silivri-Gazitepe arasındaki 5 km’lik yolda da finişerli yama çalışmaları yapılıyor. Çıkan malzemeler geri dönüşümle kenar yollar ve asfalt olmayan yerlere serim yapılarak değerlendirilecek. Çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam ediyor. Daha kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları için başlattığımız çalışmalar, ilçemiz ana arterlerindeki bozuk yerlerin bakım, onarım ve yenilenme çalışmaları tamamlanana kadar tüm hızıyla devam edecek.
"AYNI HASSASİYETİ SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN DE BEKLİYORUZ”
Şunu da üzerine basa basa söylemek istiyorum ki İBB’nin ilçemizde sorumlu olduğu yollar sadece ana arterlerdir. Ara sokaklar ve yollar İlçe Belediyesinin sorumluluğundadır. Bizler nasıl halkımızın ulaşımını rahatlatacak çalışmalar gerçekleştiriyorsak aynı hassasiyeti İlçe Belediyesinden de bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi