Zafer Partisi’nde sular durulmuyor

Zafer Partisi’nde sular durulmuyor

20.08.2024 11:20:16

Silivri'de geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi İlçe Başkanı olarak seçilen Murat Demirkol, istifa ettiğini duyurdu. Demirkol, 16 yol arkadaşıyla birlikte görevinden ayrıldığını açıkladı. Kamuoyuna yaptığı açıklamada, yerel siyaset üzerinde yürütülen “kirli siyasetin” ve haksız iddiaların bu kararı almalarına neden olduğunu belirtti.

Açıklamasında, Silivri projelerini duyurmayı planladıkları bir günde, bu kararı açıklamak zorunda kaldıkları için üzüntülerini dile getiren Demirkol, Zafer Partisi'nin Silivri Belediye Başkan adaylığı sürecinde projelerini destekleyen ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Ancak yerel yönetimle yaşanan sıkıntılar ve Zafer Partisi il yönetimindeki bazı kişilerin tavırları nedeniyle, bu kişilerle çalışmanın mümkün olmadığını ifade etti.
Demirkol, görevden alınması istenen arkadaşlarının onurlu bir şekilde istifa ettiğini ve bu süreçte kendilerinin de istifa kararı aldığını belirtti. Ayrıca, bu süreçte kendisine ve arkadaşlarına karşı yapılan siyasi hamlelerin kabul edilemez olduğunu vurguladı.
Demirkol'un açıklamasında dikkat çeken bir diğer nokta ise, Zafer Partisi Genel Merkezi'ne yapılan eleştiriler oldu. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Demirkol, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a başarılar dileyerek açıklamasını sonlandırdı.
Bu istifalar, Silivri'deki Zafer Partisi teşkilatında önemli bir değişikliğe neden olurken, Demirkol'un istifası yerel siyaset arenasında büyük bir yankı uyandırdı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP