Zıroğlu, Bizim geleceğimiz çocuklar

Zıroğlu, Bizim geleceğimiz çocuklar

16.02.2023 09:11:18

Büyükkılıçlıspor Genel Kaptanı Göksel Zıroğlu çocuklar için ellerinden geleni yaptıklarını, tek beklentilerinin çocukların iyi yerlere getirmek olduğunu, bununla mutlu olduklarını söyledi.

Zıroğlu “Bizim geleceğimiz çocuklar. Çocuklar için elimizden gelen en iyisini yapmaya çaba gösteriyor, zaman harcıyoruz. Çocuklarımız için zamanımızdan, eşimizden, ailemizden vakit ayırıyoruz. Bununla beraber hiçbir beklentimiz yok. Beklentimiz iyi çocukları belli yerlere kazandırmak. Galatasaray'a bir tane kız çocuğumuzu verdik. 2009'lu basketbolcu. Bir tane kız çocuğumuzu da Milli Takıma kazandırdık. 2010 doğumlu. Bizim meyvemiz bunlar. Biz bunlarla mutlu oluyoruz.” diye konuştu.

“ABUK SUBUK YERLERE PARA HARCAMAYI BIRAKSINLAR”
Altyapıda geleceğe yatırım yaptıklarını, bunun meyvelerini de ilerleyen zamanda alacaklarına inandıklarını kaydeden Zıroğlu “Altyapı sabır işi. Bizim önceliğimiz gençler. Altyapıya yaptığınız yatırımın karşılığını da ilerleyen zamanlarda alacağız. Bence kulüpler para varsa abuk sabuk yerlere para harcamayı bıraksınlar. Bir de amatörde para olmamalı. Amatörde para adının kalkması lazım. Bizim herkese kapımız açık. Bize destek olsunlar yeter. Bizim yaptığımız işler ortada” ifadesini kullandı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Esnaf sahaya indi
Sonraki » Ural’ın gözdesi Dağlı

YORUM YAP