“Zirvedeki yerimizi korumaya devam ediyoruz”

“Zirvedeki yerimizi korumaya devam ediyoruz”

2.07.2024 10:14:59

Bu bir tanıtımdır

Odak Koleji, 2024 yılı LGS sonuçlarına dair yaptığı değerlendirmede, okulun yıllardır sürdürdüğü zirvedeki yerini korumaya devam ettiğini belirtti. Okul yönetimi, başarının arkasında yatan özverili çalışma ve bütünsel başarı anlayışını vurguladı.
OKUL YÖNETİMİNİN DEĞERLENDİRMESİ
Odak Koleji yönetimi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Zirvedeki yerimizi korumaya devam ediyoruz. Bütünsel başarı ve yüksek yerleştirme oranları ile yıllardır zirvede yer alan okulumuz, 2024 LGS sınavı sonuçlarına göre bu başarısını elinde tutmaya devam ediyor. Zirvedeki yerimizin teminatı öğrencilerimize, bu başarının mimarı öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz."
2024 LGS SONUÇLARI
Odak Koleji öğrencilerinin 2024 yılı LGS sonuçlarına göre elde ettiği başarı oranları:
• Öğrencilerin %4'ü yüzde 1'lik dilim içinde yer aldı.
•Öğrencilerin %32'si yüzde 5'lik dilim içinde yer aldı.
• Öğrencilerin %60'ı yüzde 10'luk dilim içinde yer aldı.
Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin elde ettiği bu sonuçlarla gurur duyduklarını belirterek, öğrencileri ve ailelerini tebrik etti. Okulun, gelecekte de aynı başarıyı sürdürmesi için çalışmalarına ara vermeden devam edeceği ifade edildi.
Odak Koleji Yönetimi, öğrencilerinin azim ve disiplinle çalışmasının yanı sıra öğretmenlerinin fedakarlıklarının bu başarıda büyük pay sahibi olduğunun altını çizerek, eğitime verdikleri önem ve yatırımlarla bu başarıları sürdüreceklerini belirtti.

Renginar SALİ

YORUM YAP